MyPrivateHotspot.com

Wordwide Wireless Internet Access

Dongel buitenland

Dongel buitenland kopen? Een dongel in buitenland huren? Een dongel in het buitenland kopen of huren is vaak een heel gedoe. Daarbij komt: een dongel in het buitenland is nogal kostbaar. Dat kan eenvoudiger en goedkoper. Bij MyPrivateHotspot.com heeft u geen abonnement, geen extra kosten en geen bizar hoge rekening achteraf. Wat dan wel? Heel simpel: bereik waar u dat wenst, wanneer u wilt. Voor weinig!

Online gemak

Of u nu een wereldreis maakt of frequent Europese steden bezoekt: wij hebben voor u altijd een oplossing op maat. U weet vooraf exact hoeveel u betaalt en waar u bereik heeft. Kiest u ook voor optimaal online gemak? Kijk dan snel verder op deze website. Of u nu telefoon, tablet of laptop gebruikt: wij maken internationaal surfen betaalbaar voor iedereen!

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven