MyPrivateHotspot.com

Wordwide Wireless Internet Access

Prepaid simkaart Amerika

De prepaid simkaart voor Amerika

Ben jij op zoek naar een voordelige prepaid simkaart om in Amerika gebruik van te maken? Een kaart waarmee je niet alleen voordelig kunt bellen, maar ook data kunt benutten? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die MyPrivateHotspot te bieden heeft. Onze prepaid data simkaart voor Amerika is een handige dienst waarmee jij, samen met andere mensen, beschikking hebt over een eigen wifi hotspot. Deze hotspot werkt overal waar jij mobiel bereik hebt. Hierdoor betaal je een stuk minder dan wat je normaal gesproken betaalt als je gebruik maakt van Internet via je eigen mobiele provider.

Een prepaid data simkaart in Amerika gebruiken

Onze prepaid data sim voor Amerika is de ideale manier om in de Verenigde Staten altijd de beschikking te hebben over wifi. Bij ons krijg je een mini router geleverd, die het mobiele signaal voor je omzet in wifi. Je kunt hiermee overal ter wereld goedkoop bellen en Internetten. Dit doe je eenvoudig op je smartphone, je tablet of je laptop. Dit allemaal van tevoren betaald, zodat je jezelf geen zorgen hoeft te maken over rekeningen achteraf, of van die vervelende roaming kosten. We bieden onze dienst aan zowel particuliere als zakelijke klanten aan en is ook door iedereen te gebruiken. Het is bij ons mogelijk om tot wel 95% te besparen op je data rekening als je naar Amerika bent geweest!

Meer weten over onze prepaid data sim voor Amerika?

Met onze prepaid data sim voor Amerika hoef je niet bang te zijn dat er na je vakantie of zakenreis een onaangename verrassing op je ligt te wachten. Wij zorgen er namelijk voor dat jij gewoon kunt Internetten en bellen, zonder dat de meter maar door blijft tikken. We hebben meerdere verschillende bundels voor je klaarstaan. Neem even de tijd om hier de juiste bundel voor uit te kiezen. Met de juiste prepaid data simkaart voor Amerika ga jij straks ook onbezorgd op reis!

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven