MyPrivateHotspot.com

Wordwide Wireless Internet Access

Prepaid simkaart internet Europa

Een prepaid simkaart voor Internet in Europa

Ben jij op zoek naar een goede provider voor mobiel Internet? Een bedrijf waar je niet alleen maar lage kosten hebt als je ergens in het buitenland data wil gebruiken of wil bellen, maar waar dit ook nog eens heel handig werkt? Dan is het goed om hiervoor eens te komen kijken wat wij je bij MyPrivateHotspot allemaal te bieden hebben. Wij hebben namelijk een prepaid simkaart voor Internet in Europa, waarmee jij substantieel kunt besparen op de kosten die je normaal gesproken voor dataverbruik in het buitenland maakt. Weg met die vervelende roaming kosten en bijkomende toeslagen, bij ons weet je van tevoren waar je aan toe bent.

De voordeligste prepaid simkaart in Europa voor Internet

MyPrivateHotspot is eigenlijk al vanaf de start heel succesvol. Eigenlijk ook niet zo gek, want wie wil er nou niet overal in het buitenland kunnen Internetten? Met onze prepaid simkaart voor Internet in Europa ga jij straks ook goedkoop bellen of Internetten. Dit doe je met onze router heel eenvoudig op je telefoon, tablet of laptop. Geen rekeningen achteraf, je betaalt bij ons alles gewoon van tevoren. We bieden onze dienst aan zowel particuliere als zakelijke gebruikers aan. Wist je dat je daarmee bij ons tot wel 95% op je kosten kunt besparen? Lijkt ons dat het de moeite is om eens te bekijken hoe onze dienst precies werkt!

Meer weten over MyPrivateHotspot?

Met onze prepaid simkaart mobiel Internet voor Europa ben jij er zeker van dat je op je vakantie lekker kunt Internetten, zonder je zorgen te hoeven maken over hoge kosten. We hebben een dienst voor je klaarstaan waarmee jij er ook voor kunt zorgen dat jij en je familie, of jij en collega’s, in het buitenland kunnen Internetten. Je haalt hierbij een prima snelheid, zodat iedereen optimaal van de data gebruik kan maken. Meer weten over onze prepaid simkaart voor Europa Internet? Neem dan eens een kijkje op onze website, of neem hier even contact over op met ons.

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven