MyPrivateHotspot.com

Wordwide Wireless Internet Access

Mobiel internet Canada

Mobiel Internet voor Canada

Mobiel Internet is over het algemeen niet goedkoop. Als jij met je gewone mobiele abonnement in het buitenland gaat zitten internetten, dan kunnen de kosten flink op gaan lopen! Het is dan beter om ervoor te zorgen dat je een goedkoper alternatief hebt gevonden. Bij MyPrivateHotspot bieden we je dit goedkope alternatief. Bij ons koop of huur je namelijk een zendertje, dat van elk mobiel signaal direct een wifi signaal maakt. Hier kun jij dan eenvoudig en zeer goedkoop gebruik van maken. En niet alleen jij, maar ook de andere mensen die met je mee naar Canada zijn gegaan.

Internet in Canada mobiel gebruiken

Natuurlijk heb je op veel plekken in Canada wel de beschikking over openbaar wifi. Maar als jij er zeker van wil zijn dat je echt overal kunt internetten of bellen, dan is het goed om jezelf hier goed op voor te bereiden. Daar komt bij dat een prepaid sim van MyPrivateHotspot bijzonder goedkoop is als je dit vergelijkt met wat je aan je standaard mobiel abonnement en roaming kosten moet betalen. We raden je dan ook aan om eens op onze website te komen kijken om te zien wat onze dienst precies inhoudt. Belangrijk nog, om eens te kijken wat je nu precies kunt besparen als je gebruik maakt van ons zendertje.

Goedkoop mobiel Internet in Amerika

We vinden het belangrijk om jou een zo goed mogelijke dienst aan te bieden. Of je nu op vakantie gaat naar Canada, of hier om zakelijke redenen naartoe gaat, wij hebben de mogelijkheden voor je klaarstaan om optimaal mobiel te internetten en te bellen. Je kunt er hierbij op rekenen dat je maar een fractie betaalt van wat je normaal moet aftikken. Wist je dat je voordeel wel op kan lopen tot 95 procent of meer? We vertellen je hier graag meer over als je vragen mocht hebben over ons mobiel internet voor Canada. We horen dan ook graag van je als je van onze dienst gebruik wil maken.

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven