MyPrivateHotspot.com

Wordwide Wireless Internet Access

Onbeperkt internet buitenland

In het buitenland gebruik maken van onbeperkt Internet

Een nadeel van een reisje of zakentrip naar het buitenland is het feit dat je hier te maken hebt met een beperking op je Internet. Stel dat je een mobiel abonnement hebt, dan kun je over het algemeen maar een beperkt aantal MB’s opmaken voordat hier extra kosten bij komen. Zoals je snapt zijn dit over het algemeen dan ook nog eens hoge kosten… Het is beter om dan gebruik te maken van MyPrivateHotspot. Wij bieden een dienst aan waarbij je een klein ontvangertje meeneemt, dat dienst doet als je eigen wifi ontvanger. Je hebt dan overal waar je dat maar nodig hebt je eigen wifi, die een stuk minder kost dan je mobiele Internet abonnement!

Onbeperkt Internet in het buitenland

Wil jij Internet in het buitenland onbeperkt kunnen gebruiken? Dat is mogelijk als je hiervoor gebruik maakt van MyPrivateHotspot. Je kunt dan heel goedkoop gebruik maken van Internet als je in het buitenland bent, maar ook een stuk goedkoper bellen. Het is met onze dienst namelijk bijvoorbeeld mogelijk om Skype te gebruiken. Onze dienst werkt zowel op smartphones als op tablets en laptops. Je betaalt hier van tevoren voor, zodat je weet wat je aan je Internet kwijt bent. Geen onaangename verrassingen achteraf, en al helemaal geen roaming kosten.

Meer weten over onbeperkt Internet in het buitenland?

Als je meer wil weten over wat er allemaal mogelijk is met MyPrivateHotspot, dan nodigen we je van harte uit om eens een keer contact met ons op te nemen. Met onze dienst hoe je jezelf helemaal geen zorgen meer te maken over hoge kosten voor je Internet in het buitenland. Hoe prettig is het ook om naar het buitenland te gaan, waarbij je Internet in het buitenland onbeperkt is? Deze dienst is te gebruiken door zowel zakelijke gebruikers als prive gebruikers, waarbij je dan ook nog eens met meerdere mensen tegelijk kunt Internetten. Wil je meer weten over de gemakken van MyPrivateHotspot? Dan horen we graag eens van je!

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven