MyPrivateHotspot.com

Wordwide Wireless Internet Access

Goedkoop prepaid internet buitenland

Goedkoop prepaid Internet in het buitenland gebruiken

Wil jij ook goedkoop prepaid Internet in het buitenland gebruiken? Dan raden wij je aan om hiervoor eens te komen kijken bij de mogelijkheden die je bij MyPrivateHotspot.com hebt. We hebben een dienst voor je ontwikkeld waarmee jij heel goedkoop kunt Internetten in het buitenland. Je huurt hierbij je eigen MyPrivateHotspot. Dit is een klein ontvangertje waarmee je overal ter wereld een eigen wifi signaal kunt ontvangen. Hiermee kun je dan al je apparaten gebruik laten maken van Internet. Denk daarbij aan je smartphone, tablet of laptop.

Goedkoop prepaid Internet in het buitenland

Als jij gebruik wil maken van goedkoop prepaid Internet, dan is daar een hele handige, eenvoudige optie voor. MyPrivateHotspot is een manier om gebruik te maken van het Internet, waarbij je een goed beeld hebt op wat voor kosten je maakt. Door de handzaamheid van de ontvanger is het mogelijk om deze heel eenvoudig mee te nemen. Je hebt dan overal waar je in de buurt bent van een GSM-signaal toegang tot het Internet. Als jij ergens mobiel bereik hebt met je telefoon, dan kun je daar ook gebruik maken van MyPrivateHotspot. Zo kun jij overal waar je maar wilt Internetten, online gamen of skypen, zonder dat je bang hoeft te zijn voor een hoge rekening.

Goedkoop Internet in het buitenland prepaid

Ga jij binnenkort naar het buitenland en wil je daar ook gewoon kunnen Internetten? Internetten zonder al te hoge kosten, waarbij je niet bang hoeft te zijn dat je met roaming te maken hebt? Normaal als je in het buitenland gebruik maakt van mobiel Internet heb je wel te maken met deze (hoge) roaming kosten. Dit is echter niet het geval als je van goedkoop prepaid Internet in het buitenland gebruik maakt met MyPrivateHotspot. Dit werkt zowel voor particuliere als zakelijke gebruikers, die hier tot wel 95 procent mee kunnen besparen op hun kosten! Jij wil toch ook goedkoop prepaid Internet in het buitenland gebruiken?

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven