MyPrivateHotspot.com

Wordwide Wireless Internet Access

Prepaid simkaart Noord Amerika

De beste prepaid simkaart voor Noord Amerika

Ben jij op zoek naar een mobiele provider die jou een dienst levert waarmee je goedkoop kunt bellen en internetten in het buitenland? Dan ben je nu op de juiste website aangekomen. Bij MyPrivateHotspot heb jij straks namelijk de beschikking over een eigen router, waarmee een mobiel signaal in het buitenland wordt omgezet in een wifi signaal. Hiermee kun jij dan zonder problemen het Internet op, waarbij je de dienst ook nog eens kunt delen met meerdere andere mensen. Handig als je met je gezin op vakantie gaat, of als je met collega’s op zakenreis bent.

Aan de slag met onze prepaid data simkaart voor Noord Amerika

Ben jij op zoek naar een goedkope, snelle en handige manier om in Amerika gebruik te maken van Internet? Wil jij bellen als je in Amerika bent maar heb je geen zin in een gepeperde rekening als je weer thuiskomt? Bij ons weet je van tevoren al wat je betaalt aan je abonnement. We bieden je namelijk een prepaid simkaart voor Noord Amerika in meerdere verschillende uitvoeringen. Met deze prepaid data simkaart voor Noord Amerika heb jij straks overal waar je normaal gesproken mobiel bereik zou hebben de beschikking over een wifi signaal.

Een prepaid data sim voor Noord Amerika

We vertellen je graag meer over onze handige, voordelige manier van Internetten en bellen in Noord Amerika. We hebben uitgebreide informatie hierover op onze website voor je klaarstaan. Je kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als je vragen hebt over onze dienst en de voordelen die je hier allemaal mee hebt. MyPrivateHotspot is een ideale, betrouwbare en voordelige manier voor goedkoop Internetten en bellen als je in Noord Amerika bent, maar ook in andere landen over de hele wereld. Je kunt onze prepaid data sim voor Noord Amerika in meerdere verschillende uitvoeringen aanschaffen.

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven