MyPrivateHotspot.com

Wordwide Wireless Internet Access

Prepaid simkaart Verenigde Staten

Een prepaid simkaart voor de Verenigde Staten

Sta jij op het punt om naar de Verenigde Staten te gaan? Als je daar van Internet gebruik wil maken, of met mensen wil bellen, dan kun je er op rekenen dat hier behoorlijke kosten aan verbonden zijn. Je hebt bij je mobiele aanbieder wel de mogelijkheid te bellen en internetten, maar dat kost behoorlijk wat. Neem bijvoorbeeld alleen maar de roaming kosten die hierbij komen kijken. Kosten waarbij je niet alleen je eigen provider, maar ook een provider in Amerika betaalt als je iets op wil zoeken op je telefoon, tablet of laptop. Gelukkig kan dat allemaal een stuk goedkoper. Bij MyPrivateHotspot bieden we je een prepaid simkaart voor de Verenigde Staten aan die jou het mogelijk maakt om de kosten flink omlaag te brengen!

Wil jij een prepaid data simkaart voor de Verenigde Staten kopen?

Het is belangrijk om goed bereikbaar te zijn als je in de Verenigde Staten op vakantie gaat, of op zakenreis bent. Dat hoeft geen vermogen te kosten. Als je namelijk de prepaid data sim voor de Verenigde Staten aanschaft, dan hoef je niet bang te zijn voor onverwachte kosten op je rekening als je weer terug bent in Nederland. Je kunt met onze dienst bellen, skypen en internetten. Dit allemaal op prepaid basis, oftewel je betaalt van tevoren en hoeft niet extra te betalen als je boven je bundel zou komen.

Meer weten over MyPrivateHotspot?

Als je meer wil weten over MyPrivateHotspot en wat je hiermee allemaal kunt doen in de Verenigde Staten, neem dan gewoon even een kijkje bij de uitgebreide informatie die je op deze website terugvindt. We raden je daarbij aan om goed te bekijken welke bundel het beste is voor jou. Je kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als je vragen hebt over ons bedrijf, onze diensten, of over welke prepaid simkaart voor de Verenigde Staten het beste is voor jou. Met een prepaid data simkaart voor de Verenigde Staten van MyPrivateHotspot ben jij gewoon overal bereikbaar!

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven