MyPrivateHotspot.com

Wordwide Wireless Internet Access

Mobiel internet Amerika

Goedkoop mobiel Internet voor Amerika

In het buitenland bellen of internetten kan flink in de papieren lopen. Stel dat jij met je gezin in een hotelkamer in Amerika zit en iedereen zit op zijn of haar telefoon aan het appen of instagrammen is? Je kunt dan bijna horen hoe je bankrekening wordt leeggezogen. Natuurlijk zijn er hotels met gratis wifi, maar stel dat je op een plek bent waar dat niet voorhanden is? Dan is een bundel van MyPrivateHotspot een perfecte oplossing. Wij bieden je namelijk mobiel Internet voor Amerika aan, waarbij je hele gezin, of jij en je vrienden en collega’s, allemaal gebruik maken van dezelfde voordelige wifi verbinding.

Mobiel Internet in Amerika

Wil jij Internet in Amerika mobiel gebruiken? Ga dan niet aan de slag met het Internet van je mobiele abonnement. De kosten kunnen dan namelijk sterk oplopen. Denk alleen maar aan de roaming kosten waar je dan mee te maken hebt! Zeker in een groot land als Amerika is dat natuurlijk aan de orde van de dag. Beter is het dan om een goedkoop alternatief te zoeken. Met MyPrivateHotspot koop of huur je een klein zendertje, waarmee een mobiel signaal omgezet wordt in een wifi signaal waar meerdere mensen tegelijk gebruik van kunnen maken. Zo gebruik je Internet in Amerika dat wel mobiel is, maar dan zonder de hoge kosten die hier normaal bij komen kijken.

Het goedkoopste mobiel Internet in Amerika

Mobiel Internet in Amerika hoeft helemaal niet duur te zijn. Hiervoor maak je gewoon gebruik van de mogelijkheden die MyPrivateHotspot je te bieden heeft. Meer weten over wat dit precies inhoudt? Neem dan een kijkje bij de uitgebreide informatie die we op deze website voor je bij elkaar hebben gezet. Je kunt er daarbij ook voor kiezen om ons te bellen of mailen om je vragen aan ons te stellen. We leggen je graag precies uit hoe Internet in Amerika ook mobiel een stuk goedkoper kan.

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven