MyPrivateHotspot.com

Wordwide Wireless Internet Access

Prepaid simkaart USA

De prepaid simkaart voor de USA

Op reis gaan in de USA is een echt avontuur. Het is een groot, mooi land waar veel mogelijk is. De ideale plek voor een leuke vakantie met je gezin, of voor een zakelijke reis om nieuwe contacten te leggen. Wat is het dan jammer dat je hier waarschijnlijk flinke kosten zult gaan maken met je mobiele abonnement. Deze abonnementen bieden je vaak wel de mogelijkheid om in de USA te bellen of te internetten, maar dit is over het algemeen behoorlijk prijzig. We raden je dan ook aan om eens te bekijken wat er met MyPrivateHotspot allemaal mogelijk is.

Een voordelige prepaid data simkaart voor de USA

MyPrivateHotspot werkt eigenlijk heel eenvoudig. Je koopt een van onze bundels, waarbij je natuurlijk de bundel uitkiest waar jij in Amerika het meeste aan hebt. Je krijgt dan een kleine router geleverd, die je eenvoudig meeneemt naar de USA. Als jij dan in Amerika ergens bent waar je normaal gesproken mobiel bereik zou hebben, dan zorgt deze router ervoor dat je een wifi signaal krijgt. Van dit wifi signaal kunnen dan ook meerdere mensen tegelijk gebruiken. Deze prepaid data sim voor de USA is dan ook bijvoorbeeld perfect geschikt voor een gezin, of voor als je met collega’s onderweg bent in Amerika. Je betaalt dan niet meer dan je van tevoren al prepaid hebt gedaan.

De prepaid data sim voor de USA

We vinden het belangrijk om jou een dienst te bieden die goed werkt. Hier werken we hard aan, tot volle tevredenheid van onze klanten. Onze dienst wordt goed gewaardeerd, door het gemak, maar ook door de kwaliteit van het signaal dat je tot je beschikking krijgt. Met onze prepaid data simkaart voor de USA heb je namelijk de mogelijkheid om bijvoorbeeld te skypen met het thuisfront. Hier komen dan verder geen kosten bij kijken. Meer weten over de mogelijkheden die je met onze prepaid data sim voor de USA hebt? Neem hier dan gewoon even contact over op met ons.

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven