MyPrivateHotspot.com

Wordwide Wireless Internet Access

Prepaid simkaart buitenland

De beste prepaid simkaart voor het buitenland

Ben jij op zoek naar een goed alternatief voor het dure gebruik maken van Internet in het buitenland? Het is een van de nadelen van op vakantie of op zakenreis gaan. Je bent dan wel lekker in het buitenland, maar de hoge rekening voor je mobiele Internet is niet iets om heel erg vrolijk van te worden. Roaming Internet is een van de redenen dat in het buitenland Internetten zo duur is. Je betaalt dan namelijk niet alleen maar aan je eigen provider, maar ook aan de provider in het buitenland. Met een prepaid simkaart voor het buitenland van MyPrivateHotspot hoef je jezelf geen zorgen te maken over onverwacht hoge kosten.

Ben jij op zoek naar een betaalbare prepaid data simkaart voor het buitenland?

Als jij een prepaid data sim voor het buitenland wil kopen, dan raden wij je aan om hiervoor eens bij ons te komen kijken. MyPrivateHotspot is een dienst waarmee jij heel goedkoop van het Internet gebruik kunt maken, maar ook veel goedkoper kunt bellen dat wanneer je dit met je mobiele abonnement doet. Het is wel mogelijk om met 95 procent korting van mobiele data gebruik te maken! Je krijgt dan bij MyPrivateHotspot de beschikking over een eigen router, die je heel eenvoudig mee kunt nemen op reis. De router is namelijk heel klein en eenvoudig in je tas te stoppen. Zo is MyPrivateHotspot niet alleen de goedkoopste prepaid data sim voor het buitenland, maar daarbij ook nog eens de handigste!

Wil jij een prepaid simkaart voor het buitenland kopen?

De kosten voor mobiel dataverbruik en bellen in het buitenland kunnen flink uit de hand lopen. Niemand zit er toch op te wachten om na een vakantie of zakentrip een onaangename verrassing te krijgen in de vorm van een gepeperde rekening? Het is dan ook goed om gewoon eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die je bij ons hebt op het gebied van onze prepaid data simkaart voor het buitenland.

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven