MyPrivateHotspot.com

Wordwide Wireless Internet Access

Prepaid bellen USA

Goedkoop prepaid bellen in de USA

Sta jij op het punt om af te reizen naar de USA? Zie je het niet zitten om hier dan hoge kosten voor je telefoongebruik en dataverkeer te moeten maken? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij MyPrivateHotspot. We hebben namelijk de mogelijkheid voor je om prepaid te bellen in de USA. Niet alleen maar bellen, maar ook Internetten is met onze bundels mogelijk. Je betaalt dan van tevoren een bedrag en gaat dan significant lagere kosten betalen voor de data die je verbruikt in Amerika. De besparing die je meemaakt met onze dienst kan wel oplopen tot 95 procent!

Wil jij prepaid bellen in de USA?

Bellen in de USA op prepaid basis is mogelijk met MyPrivateHotspot. Je neemt als je een prepaid bundel koopt bij ons eigenlijk je eigen wifi hotspot mee op vakantie. Dit doe je in de vorm van een kleine router, die je eenvoudig in je tas of koffer stopt. Overal waar jij nu mobiel bereik hebt gaat de router aan de slag om je van een wifi signaal te voorzien. Het mooie daaraan is niet alleen maar het feit dat je nu overal waar je maar wilt kunt bellen en Internetten, maar dat je dit ook nog eens tegen een fractie van je gebruikelijke kosten maakt. Gebruik maken van je mobiele abonnement in de USA is niet goedkoop. Denk alleen maar aan de roaming kosten die hierbij om de hoek komen kijken. Deze hoef je bij ons sowieso niet te betalen!

Meer weten over bellen in de USA op prepaid basis?

Wil jij prepaid bellen in de USA, maar wil je hier dan niet teveel voor hoeven betalen? We raden je dan van harte aan om van onze dienst gebruik te maken. MyPrivateHotspot is een succesvolle dienst die geschikt is voor particuliere als zakelijke gebruikers. Bij ons hoef je niet bang te zijn voor roaming kosten, of voor een onverwachte rekening achteraf. Neem gewoon eens een kijkje op onze website om al ons mogelijkheden op het gebied van bellen in de USA op prepaid basis eens door te nemen.

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven