MyPrivateHotspot.com

Wordwide Wireless Internet Access

Prepaid simkaart internet buitenland

Een prepaid simkaart voor Internet in het buitenland

Sta jij op het punt om in het buitenland op reis te gaan? Misschien ga je met je gezin op vakantie, of moet je een zakenreis maken. Wat je ook van plan bent, je zult er dan vast wel al over hebben nagedacht wat voor kosten je dan gaan maken voor je mobiele verbruik en je data. Het woord roaming schiet dan te binnen, meestal een garantie voor een gepeperde mobiele rekening na afloop van je reisje. Dit is echter heel makkelijk te voorkomen met een prepaid simkaart voor Internet in het buitenland van MyPrivateHotspot. We zorgen ervoor dat jij je dataverbruik in het buitenland eenvoudig binnen de perken houdt. Sterker nog, je gaat hier heel flink op besparen!

Een prepaid simkaart in het buitenland gebruiken

Met een prepaid simkaart in het buitenland van Internet gebruik maken is een handige manier om lagere kosten te maken. Zeker als je hiervoor MyPrivateHotspot gebruikt. We maken het je namelijk mogelijk om tegen substantieel lagere kosten mobiel aan de slag te gaan. Je krijgt hiervoor de beschikking over een eigen mini router, die je eenvoudig in je tas stopt. Met deze router hebben jij en je gezin, of andere mensen, de mogelijkheid om tegelijk gebruik te maken van het Internet. Ook bellen is hierbij mogelijk. Deze prepaid simkaart voor Internet in het buitenland is zeer voordelig en een goede manier om je kosten te beperken.

Met een prepaid simkaart Internet in het buitenland gebruiken

Neem eens een kijkje op de website van MyPrivateHotspot voor meer informatie over onze handige, voordelige manier van het gebruiken van mobiele data. Je kunt in een groot aantal landen voordelig het Internet gebruiken, zonder dat je er bang voor hoeft te zijn dat je kosten de pan uit rijzen. We vertellen je hier graag meer over als je vragen hebt over hoe dit precies werkt.

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven