MyPrivateHotspot.com

Wordwide Wireless Internet Access

Prepaid bellen Amerika

Prepaid bellen in Amerika

Sta je op het punt om naar Amerika te gaan? Dan ben je waarschijnlijk aan het kijken hoe je hier zo voordelig mogelijk data kunt gaan verbruiken. Om hier nu je mobiele abonnement voor te gebruiken. Vaak kunnen de kosten hiervan behoorlijk uit de hand lopen. Beter is het om prepaid te bellen in Amerika. Dit doe je heel eenvoudig en voordelig met MyPrivateHotspot. Je hebt dan namelijk je eigen router bij je, die je op elke plek waar je mobiel bereik hebt om kunt toveren in een bron voor een goede wifi verbinding. Prepaid bellen in Amerika wordt zo wel heel erg eenvoudig en voordelig!

Bellen in Amerika op prepaid basis

Als jij gebruik maakt van onze prepaid dienst, dan is het mogelijk om heel voordelig te Internetten en te bellen. De snelheid van de data die je bij ons gebruikt is namelijk snel genoeg om bijvoorbeeld van Skype gebruik te maken. Zo bel jij met wie je maar wilt, over de hele wereld, tegen een fractie van de kosten die je normaal gesproken in het buitenland zou maken. Dit doe je bij ons gewoon op je smartphone, laptop of tablet. Je hebt dan niet te maken met roaming kosten, of onverwachts hoge rekeningen achteraf. Prepaid bellen in Amerika kan eigenlijk niet voordeliger dan met onze dienst. Je kunt namelijk tot wel 95% op je kosten besparen!

Meer weten over prepaid bellen in Amerika?

Wil jij meer weten over de mogelijkheden die je hebt op het gebied van bellen in Amerika met een prepaid van MyPrivateHotspot? Neem dan even een kijkje bij de mogelijkheden hiervan op onze website. Je kunt bij ons kiezen uit meerdere verschillende bundels, waarmee je overal waar je maar wilt mee kunt bellen of internetten, mits je op die bepaalde plek mobiel bereik hebt. Je deelt je wifi signaal daarbij ook nog eens heel eenvoudig met meerdere mensen. Ideaal als je met je familie of collega’s op stap bent.

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven