MyPrivateHotspot.com

Wordwide Wireless Internet Access

Prepaid simkaart wereld

Een prepaid simkaart voor de hele wereld

Ben jij op zoek naar een goedkope prepaid simkaart? Een prepaid simkaart waarmee je niet alleen over de hele wereld gebruik kunt maken van je mobiele telefoon voor zowel bellen als Internetten, maar waarbij je dit ook nog eens heel voordelig kunt doen? Dan raden we je aan om een prepaid data simkaart voor de wereld van MyPrivateHotspot te kopen. Onze prepaid data sim voor de wereld is in een groot aantal landen te gebruiken. Wij zorgen er met onze dienst voor dat je op elke plek waar je mobiel bereik hebt met wifi aan de slag kunt gaan.

Prepaid simkaart voor wereld gebruik

Het is handig om over de hele wereld te kunnen Internetten. Dat is alleen vaak erg duur. Zeker als je gebruik maakt van een mobiel Internet abonnement bij je mobiele provider kun je er op rekenen dat de kosten flink de pan uit gaan lopen. Dit is onder andere te danken aan de roaming kosten die hier nog eens bij komen kijken. Daarbij is het namelijk zo dat je niet alleen maar betaalt voor je eigen mobiele abonnement van je eigen provider, maar ook voor de kosten die je maakt bij de buitenlandse provider waar je eigen provider mee samenwerkt.

Een prepaid data sim voor de wereld

De diensten van MyPrivateHotspot zijn over de hele wereld te gebruiken. Je krijgt dan de beschikking over een eigen router die je heel eenvoudig in je tas of koffer kunt stoppen. Met behulp van deze router heb jij overal waar je mobiel bereik hebt de mogelijkheid om wifi te gebruiken. Kom eens kijken bij de mogelijkheden die we te bieden door op onze website de informatie hierover te lezen. Je kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als je vragen hebt over een bepaald onderdeel van onze dienst. Je zult dan zien dat MyPrivateHotspot met de prepaid data simkaart voor de wereld het voordeligste en handigste alternatief voor je mobiele data abonnement biedt!

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven