MyPrivateHotspot.com

Wordwide Wireless Internet Access

Draadloos internet buitenland

Draadloos internet buitenland duur? Het lijkt vaak zo aanlokkelijk, even internetten in het buitenland. In de avonduren een romantische film bekijken op uw tablet. Even Skypen met uw collega uit Amerika. En dan bij thuiskomst tot de ontdekking komen dat u een ongenadig hoge rekening moet betalen. Wij vinden dat niet meer van deze tijd. Draadloos internet in het buitenland hoeft geen vermogen meer te kosten.

Contact

Integendeel: draadloos internet in het buitenland kan anno nu heel voordelig. U vindt onze aantrekkelijke tarieven gewoon op onze website. Heeft u vragen, wensen of opmerkingen? Dat kan natuurlijk altijd. U kunt de informatie op deze website bekijken. Liever persoonlijk advies? Ook dat kan. Neem contact op: we horen graag wat we voor u kunnen betekenen! Bel: 0355384050

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven