MyPrivateHotspot.com

Wordwide Wireless Internet Access

FAQ

Als je vandaag besteld dan kunnen wij bij spoed je bestelling morgen verzenden.

Download de gratis app ONAVO COUNT om uw verbruik online te kunnen volgen. Uw device houdt het verbruik ook bij.

Bundels zijn voordelig voor vakantiereizen naar het buitenland. PayAsYouGo (Alles-in-één oplossing) is handig voor wereldreizigers. Eén GB kost  ongeveer €5 tot €10 dus TV kijken en Netflixen is een dure grap, maar kan wel. Voor €4,99 kan je al no limit internetten in 150 landen. Als je er niet uit komt, bel gerust even naar 0612885413 om goede raad (die in dit geval niet duur is).

Een laptop verbruikt bij normaal surfen (geen streaming) ongeveer 20MB per uur. Dat is 10 keer zoveel data als een smartphone. Een tablet zit daar ongeveer tussen in. Om te berekenen wat je per dag verbruikt, verwijzen wij je door naar de Verbruikscalulator. Klik hier.

Je bespaart ongeveer 85%, afhankelijk van het land waar je bent. Maar vooral hoef je niet op te letten of je buiten de bundel gaat en je weet ook zeker dat je geen rekening krijgt achteraf. Dat is een fijn gevoel.

Sluit MyPrivateHotspot aan op een stroombron. (De versie met batterij: zorg voor een volle batterij en zet het apparaat aan). Zoek het WiFi signaal “MyPrivateHotspot.com” en log in met de beveiligingscode die op de stick is geplakt. Wij raden je aan om automatische updates en antivirus programma’s uit te schakelen wegens overmatig dataverbruik. Verbreek de verbinding wanneer je geen internet gebruikt.

Roaming is het verbruik via je eigen simkaart in het buitenland. Jouw provider heeft afspraken met buitenlandse providers. De buitenlandse provider ziet aan jouw simkaart wie de Nederlandse provider is en stuurt deze een rekening. Jouw provider zet daar zijn marge op en stuurt de rekening door naar jou. Daarom is roaming zo duur. Bij ons hebben we dat allemaal al afgekocht, dus hoef je je geen zorgen te maken. Roaming moet AAN staan.

Je kunt nooit meer betalen dan je al betaald hebt. Er komen geen extra rekeningen voor eventueel “gebruik buiten de bundel” zoals bij de eigen provider. 

Je krijgt MyPrivateHotspot geleverd in een voorgefrankeerde retourenveloppe, dus je doet hem zo snel mogelijk na terugkomst op de bus. In België verzoeken we je om de Hotspot per aangetekende post te retourneren.

Je kunt met 10 apparaten tegelijkertijd internetten. Dit kan binnen een straal van ongeveer 20 meter van de MyPrivateHotspot router.

MyPrivateHotpot kan met en zonder batterij geleverd worden. Als je een WiFi-stick huurt, krijg je automatisch een WiFi-stick zonder batterij die je in het stopcontact kan steken (of in de sigarettenaansteker van de auto of in een USB poort van je laptop). Als je een exemplaar met batterij wilt, kan je dit bij het bestelproces aangeven.

Bekijk op het landenoverzicht welke landen er in de bundels zitten.

De snelheid van internet hangt af van de zendmast. Als het heel druk is wordt internet wat trager. Het kan ook zijn dat er een zwak signaal is of dat de zendmast ver weg staat. Ook dan kan de snelheid iets minder zijn.

Als je wilt internetten waar geen WiFi is, huur of koop je MyPrivateHotspot. Dit is een klein WiFi ontvanger/zendertje waarmee je je eigen persoonlijke wifi signaal overal kan ontvangen, waar je ook bent. Het werkt voor al je WiFi apparaten zoals smartphones, tablets en laptops. Er moet wel een GSM signaal zijn om te kunnen internetten. Meestal is er ook internet waar mobiel bereik is op je telefoon.

WORLDCAMPER Special €119

Data-only SIMKAART inclusief 30 dagen onbeperkt mobiel internettoegang in EUROPA, USA, CANADA en meer landen. Geen FUP. TV kijken op Standaard Definitie. Past in alle apparaten. Als je via je tablet of MiFi wilt verbinden is een goede router van groot belang. Zie https://myprivatehotspot.com/product/4g-wifi-router-mifi-voor-wereldwijd-gebruik/ (€129)

Schuiven naar boven