FAQ

Als je vandaag besteld dan kunnen wij bij spoed je bestelling morgen verzenden.

Download de gratis app ONAVO COUNT om uw verbruik online te kunnen volgen.

Huurders

  • Kleinere verbruikers (e-mailen en surfen) kunnen volstaan met de LITE huurversie van €25 + €4,50 per dag. Ongelimiteerd internet met de eerste 500MB per huurperiode op de hoogst aangeboden snelheid. Daarboven vertraging tot 64Kbps. Snelheid terugkopen kan voor €15/500MB
  • Middelgrote verbruikers (inclusief 2 uren per dag audio & video) raden wij aan om de huurversie van €10 + €10,00 per verbindingsdag te nemen. Ook geldig in Turkije, USA en Canada. 500MB per dag op de hoogst aangeboden snelheid. Daarboven vertraging tot 32Kbps.
  • Grootverbruikers kunnen voor 1000MB per dag gaan à €15,00 per verbindingsdag. Alleen geldig binnen Europa. Ongelimiteerd internet met 1000MB per verbindingsdag op de hoogst aangeboden snelheid. Daarboven vertraging tot 32Kbps.

Kopers raden wij de EuroPas500 aan. Voor mobiel internet buiten Europa kunt u ons bellen op 0355384050 voor een op maat gemaakte propositie.

Een laptop verbruikt bij normaal surfen (geen streaming) ongeveer 20MB per uur. Dat is 10 keer zoveel data als een smartphone. Een tablet zit daar ongeveer tussen in. Om te berekenen wat je per dag verbruikt, verwijzen wij je door naar de Verbruikscalulator. Klik hier.

De batterij-loze versie is zo groot als een dongel. De versie met batterij is iets groter: de maat van een klein mobieltje.

Je bespaart ongeveer 95%, afhankelijk van het land waar je bent. Maar vooral hoef je niet op te letten of je over een bundel heen gaat en je weet ook zeker dat je geen rekening krijgt achteraf. Dat is een fijn gevoel.

Sluit MyPrivateHotspot aan op een stroombron. (De versie met batterij: zorg voor een volle batterij en zet het apparaat aan). Zoek het WiFi signaal “MyPrivateHotspot.com” en log in met de beveiligingscode die op de stick is geplakt. Wij raden je aan om automatische updates en antivirus programma’s uit te schakelen wegens overmatig dataverbruik. Verbreek de verbinding wanneer je geen internet gebruikt.

Roaming is het verbruik via je eigen simkaart in het buitenland. Jouw provider heeft afspraken met buitenlandse providers. De buitenlandse provider ziet aan jouw simkaart wie de Nederlandse provider is en stuurt deze een rekening. Jouw provider zet daar zijn marge op en stuurt de rekening door naar jou. Daarom is roaming zo duur. Bij ons hebben we dat allemaal al afgekocht, dus hoef je je geen zorgen te maken. Je moet wel de roaming functie op je eigen apparatuur uitschakelen, anders krijg je alsnog een hoge rekening (van je eigen provider).

Je hebt MyPrivateHotspot al betaald voordat je hem ontvangt. Je kunt nooit meer betalen dan je al betaald hebt. Er komen geen extra rekeningen voor eventueel “gebruik buiten de bundel” zoals bij de eigen provider. Als je hem kwijt raakt brengen wij € 100, – in rekening.

Je krijgt MyPrivateHotspot geleverd in een voorgefrankeerde retourenveloppe, dus je doet hem zo snel mogelijk na terugkomst op de bus. In België verzoeken we je om de Hotspot per aangetekende post te retourneren.

Je kunt met 5 apparaten tegelijkertijd internetten. Dit kan binnen een straal van ongeveer 20 meter van de MyPrivateHotspot.

MyPrivateHotpot kan met en zonder batterij geleverd worden. Als je een WiFi-stick huurt, krijg je automatisch een WiFi-stick zonder batterij die je in het stopcontact kan steken (of in de sigarettenaansteker van de auto of in een USB poort van je laptop). Als je een exemplaar met batterij wilt, kan je dit bij het bestelproces aangeven.

Bekijk op het landenoverzicht welke landen er in de bundels zitten.

De snelheid van internet hangt af van de zendmast. Als het heel druk is wordt internet wat trager. Het kan ook zijn dat er een zwak signaal is of dat de zendmast ver weg staat. Ook dan kan de snelheid minder zijn. In principe kan MyPrivateHotspot 7,2Mbps aan. Dat is snel genoeg om te kunnen Skypen.

Als je wilt internetten waar geen WiFi is, huur of koop je MyPrivateHotspot. Dit is een klein WiFi ontvanger/zendertje waarmee je je eigen persoonlijke wifi signaal overal kan ontvangen, waar je ook bent. Het werkt voor al je WiFi apparaten zoals smartphones, tablets en laptops. Er moet wel een GSM signaal zijn om te kunnen internetten. Meestal is er ook internet waar mobiel bereik is op je telefoon.

Schuiven naar boven

Product verzoek