MyPrivateHotspot.com

Wordwide Wireless Internet Access

Goedkoop internet Europa

Goedkoop prepaid internet in Europa is niet gemakkelijk te vinden. Huur of koop internet Europa prepaid bij MyPrivateHotspot.com voor een vast laag bedrag per dag of maand. Overal goedkoop prepaid internetten in Europa met MyPrivateHotspot, een klein routertje wat overal mee naar toe kan. Onze hotspot doet het ook in de auto, zodat u vanuit de auto naar hotels, restaurants, campings en bezienswaardigheden kunt zoeken. Google Maps raadplegen kost nu niets extra! Er is geen betere deal te vinden voor goedkoop prepaid internetten overal in Europa dan het aanbod op deze site. Whatsappen, surfen en mailen zonder hoge kosten met prepaid internet Europa. Klik onder Bestellen op bestemming EUROPA voor meer details en gebruik internet in Europa zonder zorgen. Wij beschouwen Europa als één land en hanteren daarom één vast laag tarief in alle landen van Europa. Huur of koop MyPrivateHotspot en bespaar geld door roaming op UIT te zetten. Log in op MyPrivateHotspot.com en betaal geen roamingkosten aan uw eigen provider.

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven