Goedkoop mobiel internet Europa

Goedkoop mobiel internetten in Europa is alleen mogelijk met MyPrivateHotspot.com

In de auto/camper/bus/trein/boot/hotel/appartement of op de camping heb je altijd en overal goedkoop mobiel internet in Europa tot je beschikking. Koop of huur MyPrivateHotspot en betaal geen roaming kosten aan je eigen provider! Goedkoop mobiel internet in Europa is verkrijgbaar voor een lage prijs per dag of per maand. Kopen kost €99 + bestel apart een simkaart voor je bestemming. Met MyPrivateHotspot weet je precies waar je aan toe bent. Er komen geen nare verrassingen als te terug bent in Nederland.

Wij beschouwen Europa als één land en hanteren een vast laag tarief in alle landen van Europa.

MyPrivateHotspot maakt goedkoop internet Europa mogelijk. Huur op koop een hotspot en geniet van goedkoop internet in Europa met 5 apparaten tegelijkertijd. Het werkt ook in de auto, dus gebruik Google Maps en zoek online naar hotels, campings en bezienswaardigheden.

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven