MyPrivateHotspot.com

Wordwide Wireless Internet Access

Goedkoop mobiel internet Spanje

U heeft gevonden waarnaar u zoekt: Voor goedkoop mobiel internet Spanje, huur of koop een WiFi-stick Spanje. Goedkoop mobiel internet Spanje kan in uw vakantiewoning maar ook in de auto of op het strand. In Spanje kan mobiel internet duur zijn als u niet uitkijkt: Goedkoop mobiel internet Spanje kost €49 voor 500MB/30 dagen. Opwaarderen kan online en kost €10 per 100MB. Dus voorkom hoge rekeningen en huur of koop goedkoop mobiel internet Spanje bij MyPrivateHotspot.com Dit is de goedkoopste oplossing voor mobiel internet in Spanje buiten wifi zones. U heeft overal in Spanje internet, dus ook op de eilanden. Als u de versie met batterij neemt heeft u zelfs op het strand uw eigen privé WiFi zone, zonder extra kosten en zonder rekening achteraf. De ideale oplossing voor goedkoop mobiel internet in Spanje. Deze oplossing werkt voor alle smartphones, laptops en tablets. Het gaat buiten uw eigen provider om dus u weet precies hoeveel u uitgeeft aan internetten in Spanje.

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven