MyPrivateHotspot.com

Wordwide Wireless Internet Access

Goedkoopste Europese data simkaart

De goedkoopste Europese data simkaart vinden

Bij Myprivatehotspot bent u aan het juiste adres voor de beste aanbieding op het gebied van mobiel Internet. Als u op zakenreis gaat, dan heeft u natuurlijk ook een Internetverbinding nodig. U moet natuurlijk ook wel kunnen werken als u bijvoorbeeld op uw hotelkamer zit. Maar dit is ook een manier om in contact te blijven met vrienden en familie als u op vakantie bent. Wij bieden onze diensten aan tegen een tarief dat lager ligt dan wat u bij uw mobiele abonnement betaalt voor Internetverbruik in het buitenland. In Europa kost dat bijvoorbeeld 0,5 cent per MB, terwijl u in de Verenigde Staten 1 cent betaalt. De rest van de wereld kost dan nog slechts 3 cent per MB.

Wij hebben de goedkoopste Europese data simkaart

Bent u op zoek naar een goedkope Europa data simkaart? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. Hier staat meer informatie over onze tarieven en over de manier waarop u van onze diensten gebruik maakt. Dit werkt heel eenvoudig. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een abonnement afsluiten en de MyPrivateHotspot aansluiten. Er wordt dan verbinding gezocht met het Internet. U heeft dan een echte Wifi hotspot die aan maar liefst vijf apparaten tegelijkertijd Wifi verbinding levert. Deze apparaten moeten zich dan wel binnen een straal van 20 meter van de hotspot bevinden.

De voordeligste Europese data simkaart

Als u in Europa op reis gaat en op zoek bent naar de goedkoopste Europese data simkaart, dan raden wij u aan om vooral eens een kijkje te komen nemen op onze website. We hebben hier alle informatie over onze dienst voor u bij elkaar gezet. U kunt natuurlijk ook even contact met ons opnemen om uw vragen te stellen. Of kijk bij onze Veelgestelde Vragen, waar u alle informatie kunt vinden die u maar nodig heeft. U zult dan zien dat u met onze goedkope Europa data simkaart echt bijzonder goedkoop uit bent.

 

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven