Goedkope internationale data sim

Op zoek naar een goedkope internationale data sim?

Staat u op het punt om op vakantie of zakenreis te gaan? Wilt u wel bereikbaar blijven en gebruik kunnen maken van Internet, maar heeft u geen zin om hier uw mobiele abonnement voor te gebruiken? De kosten kunnen dan per slot van rekening enorm oplopen… Voor een goedkope internationale data sim kijkt u gewoon even op de website van Myprivatehotspot. We hebben namelijk een aanbieding waar u geen nee tegen kunt zeggen. Bij ons betaalt u lokaal tarief voor het gebruik van Internet, waarmee u ook nog eens uw eigen persoonlijke Wifi hotspot creëert. Razendsnel Internet, tegen een laag tarief, wat wilt u nog meer?

De goedkoopste internationale internationale data sim

Met Myprivatehotspot zorgt u ervoor dat u gewoon kunt Internetten, zonder dat u hier hoge kosten voor hoeft te betalen. Opeens heeft u ook in het buitenland dat goede Internet waar u thuis met veel plezier gebruik van maakt. U kunt dan niet alleen makkelijk uw mail checken en verder werken aan een bepaalde opdracht, maar ook andere zaken op Internet regelen. U zet eenvoudig tegoed op uw abonnement en gebruikt dit zoveel als u nodig heeft. Opwaarderen is dan weer heel eenvoudig… en goedkoop!

De voordeligste internationale sim

Telefoonmaatschappijen hebben natuurlijk ook wel deals waarmee u in het buitenland goedkoper kunt Internetten. U zult echter al snel zien dat er geen enkel bedrijf is dat deze diensten aanbiedt tegen een lagere prijs dan wij. Wilt u meer weten over ons bedrijf en de mogelijkheden die wij u te bieden hebben? Dan raden wij u aan om gewoon even op onze website te kijken. We hebben hier bijvoorbeeld een korte, duidelijke video klaarstaan waarin alles over Myprivatehotspot wordt duidelijk gemaakt. U kunt natuurlijk ook even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen.

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven