MyPrivateHotspot.com

Wordwide Wireless Internet Access

Internet auto

Internet in de auto

Gefeliciteerd. U heeft gevonden waarnaar u zocht: Mobiel internet onderweg in de auto is ideaal voor het vinden van hotels, restaurants, campings en om de weg te vinden via Google Maps. Tegenwoordig is het erg eenvoudig om mobiel WiFi in de auto te hebben met geldigheid in geheel Europa: huur of koop MyPrivateHotspot en blijf overal en altijd online. Internet in de auto is in Amerika heel gewoon, maar door de hoge roaming kosten is het in Europa nog niet ingeburgerd. Wij beschouwen Europa als één land en hanteren één vast laag tarief per dag of maand in geheel Europa. Vanaf nu is Mobiel internet middels WiFi in de auto voor iedereen mogelijk. Mobiel internet in de auto geldt voor in en om de auto. U kan de mobiele hotspot meenemen naar uw vakantiewoning, hotel, appartement en op de camping doet hij het ook. Dit is de beste uitvinding sinds gesneden brood! Wij wensen u een goede reis en veel plezier met internet in de auto!!

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven