MyPrivateHotspot.com

Wordwide Wireless Internet Access

Internet Frankrijk

Internet Frankrijk? Natuurlijk is er internet in Frankrijk. De vraag is alleen: is er internet in uw hotel, op uw camping of in uw specifieke appartement? Op de website kan het er leuk uitzien, maar als u er bent, weet u het nooit zeker. Met MyPrivateHotspot maakt u een einde aan deze onzekerheid. U heeft altijd en overal internet. Dat zal dan wel een fortuin kosten? Gelukkig niet!

De tarieven

Wij maken snel internet betaalbaar: overal ter wereld. Wilt u ook voor een vast bedrag zorgeloos internetten in Frankrijk? Klik dan op de video op de homepage voor een heldere uitleg. Direct bestellen? Ook dat kan. U kunt bij ons huren of kopen. Toets ‘Frankrijk’ in de zoekbalk, dan ziet u direct de actuele tarieven. Geen verassingen achteraf, nooit meer op zoek naar een internetcafé, maar altijd en overal online voor een vast laag bedrag!

 

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven