Internet Italië

Italië: het land van pasta, Pisa en pleinen. Internet Italië? Nee, dat is niet altijd een gelukkige combinatie. Wie wel eens voor vakantie of werk naar het mooie Italië reist, kan bij terugkomst een lelijke verrassing verwachten. De factuur stuurt men altijd na uw vakantie en waarom is die zo vreselijk hoog? De tarieven die men rekent voor online mailen, Skypen of een video bekijken zijn schandalig.

Geen verrassingen

Kan dat niet anders? Gelukkig wel. Wij maken internet in Italië weer leuk. Voor een gering en vast bedrag betaalt u vooraf precies voor datgene dat u nodig heeft. Onbeperkt internet in Italië hoeft geen vermogen te kosten. Echt niet. My Private Hotspot bewijst dat het kan. Geen verrassingen achteraf, u zit nergens aan vast. Wilt u precies weten hoe het zit? Lees dan snel verder op deze website, bekijk de video of neem direct contact op.

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven