MyPrivateHotspot.com

Wordwide Wireless Internet Access

Internet laptop buitenland

Het zijn 3 woorden die achter elkaar geschreven vaak problemen opleveren: internet laptop buitenland. Als u al bereik heeft, betaalt u vaak een belachelijk hoog bedrag voor het surfen in het buitenland. Die rekening betaalt u pas bij thuiskomt, dan ziet u wat het uurtje Skypen met het thuisfront werkelijk heeft gekost. Internet op laptop in buitenland dus maar niet doen? Het kan wel voordelig. Bij My Private Hotspot houden we namelijk niet van vervelende verrassingen.

Lage prijs

U betaalt alleen wat u nodig heeft, weet vooraf exact de kosten en bespaart tot maar liefst 95% op de roamingkosten. Geen gedongel, geen verrassingen, maar meteen internet op uw laptop in het buitenland voor een lage prijs. Vragen? De meeste informatie vindt u op de website, maar u kunt natuurlijk ook altijd even contact opnemen. Wij maken laptopgebruik in het buitenland weer leuk!

 

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven