MyPrivateHotspot.com

Wordwide Wireless Internet Access

Internet op de camping

Internet op de camping een ramp? Vaak wel. Soms is er helemaal geen internet, andere keren heel traag internet of je betaalt een vermogen om eventjes online te zijn. Dat is vervelend, want we zijn steeds vaker online. Kaartjes bestellen voor dat leuke evenement in de buurt? Je saldo checken? Alles gaat tegenwoordig online. Internet op de camping maakt de vakantie eenvoudiger en leuker. Gelukkig hebben wij een oplossing voor iedereen die wil internetten in het buitenland.

Snel en veilig internet

Internet op camping, in de camper of in je hotel? Met My Private Hotspot ben je altijd bereikbaar voor een vast bedrag. Je kunt direct een losse simkaart bestellen of meer lezen over onze simpele en effectieve oplossingen. Wil je geen factuur achteraf, maar wel altijd online kunnen zijn? Het kan. Wij hebben voor iedereen de perfecte oplossing. Ook zakelijke gebruikers helpen wij met een professionele oplossing. Altijd snel en veilig internet, waar ook ter wereld. Daar staan wij voor!

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven