MyPrivateHotspot.com

Wordwide Wireless Internet Access

Internet op vakantie

Internet op vakantie? Internetten op vakantie was tot voor kort geen sinecure. De meeste hotels hebben wel een computer, maar die is meestal bezet en heeft een trage verbinding. Of wat dacht u van een internetcafé? Als u de plek eindelijk heeft gevonden zit u in een luidruchtig lokaal voor veel euro’s per uur te surfen. Wij vinden dat internet op vakantie gewoon moet kunnen op uw eigen slimme telefoon of laptop.

Zonder verrassingen

Gewoon: snel en veilig internetten op vakantie waar en wanneer u wilt. Niet onbelangrijk: tegen een laag tarief, zonder verrassingen achteraf. Op de website van My Private Hotspot leest u hoe u dit eenvoudig regelt. Bekijk de video en zie hoeveel euro’s u kunt besparen. Heeft u vragen, opmerkingen of wensen? Dat kan altijd. Neem contact op: we horen graag van u!

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven