Internet Spanje

Internet Spanje peperduur? Absoluut. Als je vooraf niets regelt, kunt u achteraf van een koude kermis thuiskomen. De tarieven kunnen schandalig hoog zijn, bijvoorbeeld als u wel eens een video bekijkt op YouTube. Wij maken internet in Spanje flexibel en betaalbaar. Het is de missie van My Private Hotspot om u over de hele planeet goedkoop internet te geven.

Consument de baas

Is dat dan mogelijk? Zeker. We leggen u graag de mogelijkheden uit in onze heldere instructievideo. Indien u deze kijkt, weet u wat u kwijt bent aan onbeperkt internetten in het buitenland. Internet Spanje? Wij maken u de baas over uw eigen portemonnee en tijd. Geen gedoe, geen kosten achteraf, maar vooraf betalen en genieten van internet in het buitenland!

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven