MyPrivateHotspot.com

Wordwide Wireless Internet Access

Internetten buitenland

Internetten buitenland een ramp? Dat was wel altijd zo. Eerst moest u op zoek naar een plek met draadloos internet of een internetcafé. Dan maar hopen dat de verbinding werkte of er plek was in het café. Dat gaf veel gedoe, stress en ook nog eens dure rekeningen. Internetten in buitenland dus maar niet meer doen? My Private Hotspot laat zien hoe het ook kan.

Luidruchtig internetcafé

Internetten in het buitenland kan eenvoudig en voordelig. Wist u dat u bij ons kunt internetten waar u wilt? Onze scherpe tarieven bieden optimale transparantie en gebruikersgemak. Nooit meer rommelen met een dongel, niet meer op zoek naar een luidruchtig internetcafé, maar gewoon online op het moment dat u het wilt. Meer weten over internetten in het buitenland? Bekijk de website: u heeft het in een handomdraai geregeld!

 

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven