Mobiel bellen Amerika

Wil jij mobiel bellen in Amerika?

MyPrivateHotspot is de oplossing voor mobiel bellen in Amerika. We toveren elk mobiel signaal namelijk direct om in een wifi signaal, waarmee jij toegang hebt tot alles wat je op Internet ook kunt doen. Mobiel bellen in Amerika wordt op deze manier heel eenvoudig. Je zet het zendertje dat je bij ons koopt of huurt aan en maakt bijvoorbeeld met Skype contact met het thuisfront. Eenvoudig en een stuk voordeliger dan met je mobiele abonnement aan de slag gaan. Je hebt hierbij ook nog eens de keuze uit meerdere verschillende bundels, helemaal afgestemd op wat jij in Amerika allemaal nodig hebt.

Bellen in Amerika zonder mobiel abonnement en roaming kosten

Je hebt misschien al eens bekeken wat het je allemaal kan gaan kosten om in Amerika te gaan bellen. Het is nu eenmaal zo dat je met een mobiele provider wel de mogelijkheid hebt om in Amerika te bellen, maar dat dit vaak behoorlijk duur kan zijn. Zeker als je hier dan ook nog eens de roaming kosten bij telt… We raden je dan ook aan om gewoon eens bij ons te komen kijken om te zien wat er bij ons allemaal mogelijk is. Je zult dan zien dat je met MyPrivateHotspot enorm kunt besparen op je buitenlandse internetkosten. Zo hoef je ook niet bang te zijn dat er thuis een gepeperde mobiele rekening op je ligt te wachten!

Meer weten over goedkoop mobiel bellen in Amerika?

We vinden het belangrijk om jou een dienst te bieden die goedkoop en betrouwbaar is. Neem dan ook contact met ons op als je vragen hebt over de mogelijkheden die wij je te bieden hebben. Dat is bij ons niet alleen goedkoop, maar ook nog eens heel makkelijk. Je zet gewoon het zendertje aan dat je bij ons koopt of huurt en gaat aan de slag. Je kunt dan niet alleen maar in je eentje mobiel bellen in Amerika, iedereen in je groep kan gebruik maken van je wifi signaal. Zo is de keuze voor een van onze bundels natuurlijk heel eenvoudig gemaakt.

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven