MyPrivateHotspot.com

Wordwide Wireless Internet Access

Mobiel internetten buitenland

Wilt u ‘mobiel internetten buitenland’? Veel mensen hebben nare ervaringen met mobiel internetten in het buitenland. Lang niet overal in verre buitenlanden is er bijvoorbeeld goed bereik. Maar de vervelendste verrassing kwam vroeger doorgaans bij thuiskomst. Bij terugkomst na een zakelijke reis of vakantie een torenhoge rekening op de deurmat aantreffen: daar wordt niemand vrolijk van!

Perfecte oplossing

Gelukkig kan mobiel internetten buitenland ook goedkoop, handig en eenvoudig. Waar wilt u mobiel internetten in het buitenland? My Private Hotspot biedt voor iedereen dé perfecte oplossing. Hoe vaak en hoe lang wilt u mobiel internetten? Als u dat wilt, kunt u hier online uw tegoed aanschaffen. Als u hulp nodig heeft, dan kunt u contact opnemen. Wij geven u graag een goed en persoonlijk advies op maat!

 

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven