Prepaid internet buitenland

Prepaid internet buitenland: hoe werkt dat? Heel eenvoudig. Het internet in het buitenland kunt u beter prepaid gebruiken. Dan weet u vooraf exact waar u aan toe bent, u bespaart roamingkosten en hoeft nooit meer naar een internetcafé. Gewoon: altijd en overal online zijn. Prepaid internet buitenland schaft u middels een paar muisklikken aan. Geef aan in welke landen u het internet op wilt, hoeveel data u wilt gebruiken, dan krijgt u van ons een mooie aanbieding.

Bespaar op roamingkosten

Wist u dat u tot maar liefst 95% op de roamingkosten bespaart? Als u regelmatig of voor langere tijd in het buitenland verblijft, scheelt dat al snel tientallen of honderden euro’s. U kunt dat geld toch beter besteden? Overal online, ook in verre buitenlanden. Makkelijk, voordelig en betrouwbaar. Kijk op deze website en maak in het buitenland gebruik van prepaid internet!

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven