MyPrivateHotspot.com

Wordwide Wireless Internet Access

Prepaid internet Europa

Als u zoekt naar prepaid internet in Europa, heeft u gevonden waarnaar u zocht: Prepaid internet in Europa doe je met MyPrivateHotspot.com Omdat wij Europa als één land beschouwen kunnen wij een vast laag tarief geven voor alle landen van Europa en zelfs Turkije. De goedkoopste manier van mobiel prepaid internet in Europa is met onze WiFi-stick. U kunt prepaid internet in Europa kopen of huren. Al vanaf €3,95 per dag. Internet Europa prepaid kan ook voor audio/video gebruikers. Huur of koop de Europas500 en beschik over prepaid internet in Europa met 500MB per dag. Boven 500MB per dag wordt vertraging toegepast, maar er zijn nooit extra kosten! U kunt MyPrivateHotspot huren of kopen met batterij en zonder batterij. Ideaal voor internet in uw vakantiewoning: stop de stick in het stopcontact en u heeft prepaid internet Europa voor 5 apparaten tegelijkertijd. Vergeet abonnementen en roamingkosten. MyPrivateHotspot gaat buiten uw eigen provider om en u weet precies hoeveel internetten u kost. Geen rekeningen achteraf en geen maandelijkse kosten.

 

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven