MyPrivateHotspot.com

Wordwide Wireless Internet Access

Prepaid internet spanje

Als u op zoek bent naar prepaid internet Spanje kunt u bij ons terecht. Prepaid internet Spanje vrijwaart u van hoge kosten en onverwachte rekeningen achteraf. Internet Spanje prepaid kunt u bestellen onder bestemming Spanje. Prepaid internet Spanje kost €49 voor 500MB/30 dagen. U kunt internet Spanje prepaid beltegoed online bestellen en opwaarderen. Internet prepaid Spanje is de ideale oplossing voor uw vakantiewoning. Internet prepaid Spanje neemt u in plaats van een abonnement en u betaalt niet iedere maand voor internet in Spanje, ook als u er niét bent.

Of gewoon internetten in Spanje tijdens de vakantie, om in contact te blijven met de wereld, vrienden, familie en/of zakelijke relaties. Prepaid internet Spanje is de goedkoopste manier om in Spanje buiten WiFi zones te kunnen internetten. Er komen geen rekeningen achteraf en u kunt opwaarderen wanneer u wilt. Veel plezier gewenst!

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven