MyPrivateHotspot.com

Wordwide Wireless Internet Access

Prepaid sim kaart Noord Amerika

De goedkoopste prepaid sim kaart voor Noord Amerika

Bent u op zoek naar een goede, goedkope prepaid sim kaart voor Noord Amerika? Dan hoeft u alleen maar even een kijkje te komen nemen op de website van MyPrivateHotspot. Bij ons vindt u namelijk alle informatie die u nodig heeft om een goedkoop, razendsnel abonnement af te sluiten. Met MyPrivateHotspot kunt u over de hele wereld Internetten, tegen de voordeligste tarieven die er op dit gebied te krijgen zijn. Wij bieden u de voordeligste prepaid sim kaart van Noord Amerika, tegen een tarief dat daadwerkelijk nergens anders zo goedkoop te vinden is. U krijgt dan de beschikking over een eigen hotspot, waar u wel 5 verschillende apparaten tegelijk op kunt laten internetten.

Een goedkope prepaid sim kaart voor Noord Amerika

Bent u iemand die regelmatig voor zaken op reis moet door Noord Amerika? Gebruikt u dan uw mobiele abonnement om mee te Internetten? U zult dan merken dat u hier hoge bedragen voor neer moet tellen. We raden u dan aan om hier vooral geen gebruik van te maken en eens te komen kijken bij MyPrivateHotspot. Wij hebben namelijk de laagste tarieven die er op dit gebied te vinden zijn voor u klaarstaan. U kunt bij ons al in Amerika gebruik maken van Wifi voor 2 cent per minuut! Dit zijn bedragen die u bij geen enkele andere aanbieder terug zult vinden. We willen u dan ook aanraden om zeker eens een kijkje op onze website te kijken bij onze beschikbare abonnement. We hebben er drie voor u klaarstaan, voor kleine gebruikers, middelgrote gebruikers en grote gebruikers.

Zoekt u de voordeligste prepaid sim kaart voor Noord Amerika?

Als u op zoek bent naar een goedkope prepaid sim kaart voor Noord Amerika, dan hoeft u niet meer verder te zoeken. U vindt deze kaart namelijk op deze site terug. Het is heel eenvoudig om bij ons een abonnement af te sluiten. U merkt dan meteen het verschil in uw portemonnee. Het is simpel om op te waarderen als u door uw tegoed heen bent, of om een groter of kleiner pakket te nemen. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven