MyPrivateHotspot.com

Wordwide Wireless Internet Access

Roaming buitenland

Roaming buitenland duur? Dat mag u wel zeggen. Wie roaming in het buitenland heeft ervaren, weet dat de kosten achteraf vaak tegenvallen. Zeker als u op identieke wijze als in Nederland het internet gebruikt. Een film bekijken op YouTube, even Skypen met een bekende, voor u het weet heeft u de datalimiet ruim overschreven. Het gevolg? Een peperdure rekening bij thuiskomst.

Vakantie of zakenreis

Zo krijgt een vakantie of zakenreis een wel heel bittere nasmaak. Roaming in het buitenland hoeft natuurlijk geen probleem te zijn. Kent u de diensten van My Private Hotspot? U bespaart tot maar liefst 95% op de roamingkosten. Dan kunt u het geld wat u overhoudt besteden aan een lekkere cocktail of een comfortabelere hotelkamer. Alles beter dan onnodig veel betalen voor internetten in het buitenland!

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven