MyPrivateHotspot.com

Wordwide Wireless Internet Access

Simkaart Australië

De simkaart voor Australië

Gaat u op vakantie naar Australië en wilt u graag bereikbaar kunnen zijn voor de mensen thuis? Wilt u via het Internet op de hoogte kunnen blijven van wat er allemaal gebeurt en regelmatig uw mail kunnen checken? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. Bij MyPrivateHotspot vindt u namelijk een simkaart voor Australie, waar u zeer weinig per minuut hoeft te betalen. Als u daarbij dan onze tarieven vergelijkt met die van bijvoorbeeld de bekende mobiele providers, dan ziet u meteen dat deze veel hoger zijn dan de tarieven die wij in rekening brengen. Die data simkaart voor Australië is dan ook absoluut een goede keuze als u deze bij ons aanschaft.

De beste data sim voor Australië

Wij bieden u graag een Internet abonnement aan waarbij u er op kunt rekenen dat u niet veel hoeft te betalen. Bij MyPrivateHotspot hebben wij de abonnementen klaarstaan waar u wat aan heeft, zowel als zakelijk gebruiker als particulier. We kunnen u daarbij vertellen dat u zich er geen zorgen over hoeft te maken of die simkaart voor Australië wel of niet goed werkt. Onze data simkaart voor Australië is niet alleen de goedkoopste die er op dit gebied te krijgen is, maar ook nog eens de eenvoudigst te gebruiken kaart. U sluit met uw MyPrivateHotspot eenvoudig 5 verschillende apparaten tegelijk aan.

De data sim voor Australië

U gaat op vakantie en wilt uw familie constant op de hoogte houden van wat er allemaal gebeurt? Zorg er dan voor dat u dit doet tegen een tarief dat betaalbaar is. Op onze website vindt u onze tarieven overzichtelijk bij elkaar. Meer weten over onze diensten, of over het gebruik van uw MyPrivateHotspot? Op onze website vindt u een overzicht van Veelgestelde Vragen. Kijkt u hier eens als u op zoek bent naar een goed antwoord. Bij ons maakt u het voordeligst gebruik van Wifi in Australië!

 

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven