MyPrivateHotspot.com

Wordwide Wireless Internet Access

Voordeligste sim only Internet

Het voordeligste sim only Internet

Bent u op zoek naar het voordeligste sim only Internet abonnement dat er te vinden is? Dan raden wij u aan om eens te overwegen een abonnement te nemen op MyPrivateHotspot. Bij ons vindt u namelijk het beste Internet dat er op dit gebied te krijgen is. U hoeft hiervoor alleen maar even op onze website te komen kijken, waar u alle informatie kunt vinden die u maar nodig heeft. Hier staan alle tarieven voor ons voordelig sim only Internet voor u bij elkaar. Dit Internet is niet alleen maar in Nederland heel goedkoop, we hebben het hier ook over het voordeligste sim only internationaal Internet abonnement.

Internetten tegen lage tarieven

Bij MyPrivateHotspot bent u heel eenvoudig en snel online. U sluit de MyPrivateHotspot aan op een stroombron, waarna u snel verbinding kunt maken met het Internet. Dit beperkt zich dan niet tot een enkel apparaat. U kunt namelijk tot wel 5 verschillende apparaten tegelijk van het Internet gebruik laten maken. Deze apparaten moeten zich dan wel binnen een straal van 20 meter van uw MyPrivateHotspot bevinden. We hebben pakketten voor kleine gebruikers, middelgrote gebruikers en grote gebruikers. Kiest u gewoon eenvoudig het pakket waarvan u denkt dat dit het beste bij u en uw verbruik past.

De voordeligste sim only op internationaal gebied

Als u iemand bent die bijvoorbeeld regelmatig op zakenreis gaat en dan van Internet gebruik moet kunnen maken, dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij MyPrivateHotspot. We bieden de voordeligste tarieven, het beste Internet en het eenvoudigste gebruik. Zo weet u zeker dat u nooit zonder Internet hoeft komen te zitten. Ook handig als u een keer op reis gaat en dan graag contact wil kunnen houden met het thuisfront. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen.

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven