MyPrivateHotspot.com

Wordwide Wireless Internet Access

Wifi buitenland

Reist u veel? Dan weet u dat ‘wifi buitenland’ soms een heel gedoe is. Is er een internetcafé in de buurt, blijkt dat die net gesloten is vanwege een onverwachte feestdag. Uw hotel heeft wifi, maar in uw kamer werkt het niet. Nee, wifi in het buitenland is lang niet altijd makkelijk te realiseren. My Private Hotspoot maakt een einde aan deze onzekerheid. Voor een klein bedrag, heeft u altijd de beschikking over draadloos internet over de landsgrenzen.

Business Class

Hoe dat kan? Heel eenvoudig: u huurt of koopt het bij ons. Geen verrassingen achteraf, want u betaalt nooit meer dan u vooraf heeft betaald. Wifi in buitenland duur? Absoluut niet. Geef aan naar welk buitenland u gaat, dan ziet u direct de lage kosten. Wij garanderen u: betrouwbaar internet kost veel minder dan u vreest. Op deze website kunt u ook een aflevering bekijken van het programma Business Class. U ziet dan waarom ondernemers kiezen voor onze voordelige service. Ook u bespaart geld indien u kiest voor My Private Hotspot!

Onze werkwijze

Stap 1.Bestel

Kies de bundel die het beste bij je verbruik past en geef aan wanneer je naar  vertrekt. Je simkaart wordt een dag voor vertrek geactiveerd.

Stap 2.Wacht op de post

Gratis levering binnen 7 werkdagen in België én Nederland. Is het dringend?

Stap 3.Vertrek

Eens aangekomen in de op uw vakantie bestaming is het tijd om je simkaart te wisselen. Herstart daarna je toestel. Instellingen voor data worden automatisch ingesteld.

Schuiven naar boven